Nieuws

Lees hier het verslag door Jouke van der Werf van de gebiedsmeet-up ‘De Metropoolregio Amsterdam en haar nieuwe Zaankanters’ op virjdag 21 juni 2019 in het Zaantheater.

Lees het verslag van de vaarexpeditie door de Achtersluispolder op 21 juni 2019.

Gerry van Ingen schreef een boek over de Zaanse architect Simon van Sante (1876-1936) die met opvallende gebouwen een stempel drukte op het socialistische Zaandam.

Lees het verslag van de bijeenkomst over ‘klaine hoisies in de Zaanstreek’ op maandagavond 8 april 2019.

Lees het verslag van de bijeenkomst over de toekomst van het Zaanse landschap in de Metropoolregio Amsterdam op 25 maart 2019.

Kijk hier voor een kleine impressie van de Zaanse Dag van de Architectuur van 21 juni 2019.

Dinsdag 7 mei  organiseerde Babel in De Vermaning, Westzijde 82 te Zaandam een presentatie- en discussiebijeenkomst over het thema Compact Wonen in Zaanstad. Met studies en ontwerpen en debat met Merijn de Jong (Heren 5 architecten), Hieke Bakker en Barbara Sluimers (Ymere) en Paul Carree (Carree architecten). Lees...

Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol en Babel, Zaans architectuurplatform organiseerden in samenwerking met fotograaf Theo Baart een 2e safari in de reeks ‘Safari’s door de Metropoolregio Amsterdam’. Een safari om ter plaatse de resultaten van het beleid en de perongeluksfactor te benoemen vanuit...

We wensen u veel plezier bij het lezen van het Jaarverslag 2018