Skip to main content

Draag jij Babel een warm hart toe?

Word vriend van Babel!

Babel Zaans architectuurplatform organiseert activiteiten over architectuur en stedenbouw in de Zaanstreek. Altijd informatief, verrassend en inspirerend. Wij willen discussie losmaken onder Zaankanters en professionals, met een open blik, onafhankelijk en met de toekomst van de Zaanstreek voor ogen.

Want de Zaanstreek kan nog mooier, leefbaarder en duurzamer worden. Plannen zijn er genoeg. Maar wat brengt stad en streek nu echt verder en hoe krijgen we cruciale verbeteringen gerealiseerd? Dat is de vraag die Babel bezighoudt. Alles wat we doen gaat over jouw leefomgeving, over keuzes in de ontwikkeling en het ontwerp van de stad, met haar wijken, parken en landschap en kleurrijke inwoners. We praten over wonen, werken, mobiliteit en sociale voorzieningen en hoe dat vorm krijgt in de ruimte en de gebouwen. We organiseren hierover themabijeenkomsten, filmavonden, excursies, podcasts. Elke maand een gratis activiteit.

Met jouw steun kunnen we deze activiteiten blijven organiseren en bereiken we een nog groter deel van de Zaankanters. Als vriend ontvang je onze nieuwsbrief, hoor je als eerste welke evenementen er aankomen en word je uitgenodigd voor een speciale Vriendendag.

Babel werd in 2003 opgericht als onafhankelijk platform voor architectuur en vormgeving in de Zaanstreek. Stichting Babel is een erkend goed doel en heeft een culturele ANBI-
status.

Financiële steun van vrienden, partners en sponsoren is van harte welkom! Wij zien een gift graag tegemoet op ons bankrekeningnummer NL88 RABO 039.49.33.486.

Als individu minimaal € 25,- per jaar en als klein bedrijf minimaal € 100,- per jaar. Wij bieden interessante extra’s.

Babel zoekt partners voor inhoudelijke samenwerking

Partners kunnen co-makers worden van activiteiten en worden hierbij met hun naam genoemd. Uw bedrijfsnaam zal op onze website en in onze communicatie verschijnen. Partner van Babel worden kan met een jaarlijkse gift vanaf € 250,-, waarbij we aantrekkelijke extra's bieden. Neem voor informatie over tegenprestaties gerust contact met ons op.

Culturele ANBI

Babel is geregistreerd als Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Om aangewezen te worden als Culturele ANBI, moet een filantropische instelling aan specifieke voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden kun je hier vinden.

Fiscaal nummer: 8156.69.707
BTW-nummer : NL815669707B01
IBAN : NL88 RABO 039.49.33.486