Skip to main content

Terugblik op onze activiteiten in 2023 in het Jaarbericht

Het Jaarbericht van 2023 is gepubliceerd en biedt een overzicht van de diverse activiteiten die Babel het afgelopen jaar heeft georganiseerd. Met onze thematische activiteiten hebben we verschillende locaties in Zaanstad bezocht, zoals discussieavonden over flexwonen in De Groote Weiver en onderzoeken naar klimaatverandering in het Zaans Museum.

We hebben Zaanse jongeren en studenten betrokken bij een inspirerend gesprek met de vooraanstaande klimaatprofessor Jan Rotmans in Broedplaats De Hellema. Daarnaast hebben we tweemaal Babel Cinema georganiseerd in Filmtheater de Fabriek en vond de jaarlijkse Jaap Schipperlezing plaats in de Bullekerk, waarbij de gerenommeerde sprekers Klasien Horstman en Arne Lijbers te gast waren.

Dit jaarverslag biedt een compleet overzicht van onze activiteiten, waarvan je een uitgebreide samenvatting kunt vinden op onze website. Via de verschillende pagina's kun je meer informatie verkrijgen. Bovendien zijn van diverse activiteiten videoverslagen beschikbaar op ons YouTube-kanaal, waardoor je een nog levendiger beeld kunt krijgen van onze initiatieven.

Download Jaarbericht 2023 (PDF).

Foto: Patrick Hudepohl.