Babel zoekt een freelance programmamaker voor 8 uur per week. Een leuke en dynamische functie waarmee je bijdraagt aan een kwaliteitsimpuls voor de Zaanstreek!

Als programmamaker verzorg je in samenspraak met de programmaraad de inhoudelijke kant van het programma: het opzetten, organiseren en uitvoeren van het publieksprogramma dat bijdraagt aan het architectuurdebat in de Zaanstreek. Denk hierbij aan activiteiten zoals lezingen, excursies en exposities. De activiteiten hebben als doel om inspiratie van buiten naar de Zaanstreek te halen en zo over de lokale context in gesprek te gaan. Je benadert sprekers, stelt het programma voor de activiteiten samen en werkt in overeenstemming met de programmaraad het jaarprogramma uit. Hierin hebben de opgaven die in de regio spelen een prominente rol. Ook ben je aanwezig bij de maandelijkse besprekingen van de programmaraad.

Lees hier de volledige vacaturetekst.

Uitgelicht bericht

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Uitgelicht bericht

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.