In het kader van het Cultuurmenu heeft Babel Archigids een speurtocht in en rondom het Verkade complex in Zaandam georganiseerd. Leerlingen van groep 7/8 gaan onder leiding van een vrijwilliger op zoek naar antwoorden binnen en buiten het gebouw. Hierna maken de leerlingen zich op voor de praktijkopdracht, het bouwen van een toren of brug van saté stokjes, marshmallows en elastiekjes.

Heb je zin om ons te helpen bij het begeleiden van de leerlingen, neem dan contact op d.m.v. een mail naar info@stichting-babel.nl of via de telefoon 075-6705805 of 06-40111845.

Het is niet ingewikkeld en echt leuk!

Klik hier voor het voorlopige schema

Laatste bericht

Babel blogt over het nieuwe wonen en werken

Vanwege strenge regels in het voorjaar van 2020 omtrent het Covid-19 virus mochten we beperkt naar buiten. Lees hier de blogs in onze serie ‘Wat is voor jou waardevol in je woonomgeving?’ over het nieuwe wonen en werken.

Lees meer

Laatste bericht

Babel blogt over het nieuwe wonen en werken

Vanwege strenge regels in het voorjaar van 2020 omtrent het Covid-19 virus mochten we beperkt naar buiten. Lees hier de blogs in onze serie ‘Wat is voor jou waardevol in je woonomgeving?’ over het nieuwe wonen en werken.

Lees meer