Interview door Hans van den Pol met Tom Bakker over de lusten en lasten van het gebruik van sociale media.

Interviewer was ditmaal Zaankanter Hans van den Pol, werkzaam bij TalentsMedia (Hilversum), voorheen bij PCM (Volkskrant, Het Parool) en Cebuco. In het Zaanse is Hans actief als documentairemaker bij het project De Monumenten Spreken, als voorzitter van de  Stichting Moer-Staal (De Kift) en als bestuurslid van het Stedelijk 4 en 5 mei Comité Zaanstad en van De Nieuwe Winst.

 

Hans van den Pol interviewt Tom Bakker

 

 

Geïnterviewd werd Tom Bakker, medeauteur van het “Handboek Nieuwe Media” dat verscheen bij uitgeverij Kluwer in Amsterdam. De auteur studeerde communicatie-wetenschap en journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam, werkte als journalist voor o.a. Dagblad Zaanstreek en AT5 en is thans verbonden als onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Het onderwerp was de rol van de nieuwe media (internet, Twitter, Facebook, blogs, iPads en vele andere toepassingen) in de huidige maatschappij.

Verslag Babel Salon 20 september 2011

Uitgelicht bericht

Podcastreeks (N)ooit gebouwd Zaanstad

In 2024 bestaat gemeente Zaanstad vijftig jaar. Babel kijkt de komende twee jaar voor- en achteruit. In deze podcastreeks spreken we over indrukwekkende bouwplannen die (n)ooit zijn gerealiseerd.

Lees meer

Uitgelicht bericht

Podcastreeks (N)ooit gebouwd Zaanstad

In 2024 bestaat gemeente Zaanstad vijftig jaar. Babel kijkt de komende twee jaar voor- en achteruit. In deze podcastreeks spreken we over indrukwekkende bouwplannen die (n)ooit zijn gerealiseerd.

Lees meer